Het afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar.

2020 was een enorm bewogen jaar voor een ieder van ons. Een jaar waarin groei is geweest maar ook verlies, een jaar waarin voor vele van ons beperkingen zijn gekomen door het Covid-19 virus. Collega’s die ernstig ziek werden en waarvan enkele helaas kwamen te overlijden.

Bij NR 1 Solutions staan we even stil bij alle collega’s en familieleden welke een persoonlijk verlies hebben gehad, maar ondanks alles toch zichzelf 100% zijn blijven inzetten voor NR 1 Solutions.

Het was ook een jaar waarin grenzen verlegd werden, nieuwe doelen gesteld werden om op deze manier een brede assortiment van diensten aan te kunnen bieden. gezien de passie voor veiligheid is in deze richting verder gedacht, zo zijn inmiddels enkele van ons niet alleen BHV-er maar ook Ploegleider-BHV en word in het eerste kwartaal van 2021 Coördinator/Hoofd BHV afgerond.

Number One Solutions wenst u een gezond maar vooral een veilig 2021

Over de auteur

Number one solutions administrator

Geef een reactie